Kaş üstünde cıkinti Kaşımin ustunde sert bi sislik var bayadir var ama gittikce büyüyor yağ bezesi gibi ama bu baya sert hocam sanki kemik buyuyor ??
Op. Dr. Ahmet ÇETİNBAŞ: Genelde iyi huylu kitleler olup, enfekte olabilirler. Bazen de alttan kemiğe, üstten cilde yapışıp çıkarması zorlaşabilir. Hastalarımızı muayane edip ayırıcı tanı için ultrasona gönderiyoruz. Sonucuna göre tekrardan konuşuyoruz. Bol geçmiş olsun
Trdoktor; Op. Dr. Ahmet ÇETİNBAŞ doktor soru cevap sayfasıdır. Trdoktor üzerinden Op. Dr. Ahmet ÇETİNBAŞ doktora soru yapabilirsiniz. Op. Dr. Ahmet ÇETİNBAŞ doktorun cevapladığı soruları okuyabilirsiniz. Sizler de istediğiniz branştaki doktora yada Randevu alacağınız doktora TRDOKTOR üzerinden sorunuzu iletebilirsiniz.